Services

Hoe kunnen we u helpen?

Tekenwerk

Gedetailleerde technische tekeningen laten maken van gebouwen, waaronder plattegronden, gevels, doorsneden en constructiedetails. Deze tekeningen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals bouwvergunningen, renovatieplannen of presentaties aan klanten.

Digitalisering en hertekenen

Veel bestaande gebouwen hebben mogelijk geen digitale tekeningen beschikbaar. Hier komt onze expertise in digitale technologie van pas. Je kunt bestaande handgetekende tekeningen of oude blauwdrukken digitaliseren door ze in CAD-software te scannen en vervolgens om te zetten naar nauwkeurige digitale bestanden. Dit maakt het gemakkelijker om wijzigingen aan te brengen, renovatieplannen te maken of de tekeningen te archiveren.

Opmeten en tekenen

Gebouwen laten opmeten en nauwkeurige as-built tekeningen van maken. Dit omvat het bezoeken van de locatie, metingen verrichten en deze gegevens gebruiken om de huidige toestand van het gebouw weer te geven in CAD-tekeningen. Deze dienst is nuttig voor architecten, aannemers en vastgoedontwikkelaars die accurate tekeningen nodig hebben voor renovaties, herontwikkeling of het beheer van onroerend goed.

Heeft u een project in gedachten?

Wij geven leven aan uw ideeën. Laten we bespreken wat we samen kunnen bouwen.

Scroll naar boven